Deelname symposium Zorg rond de pasgeborene

Deelname symposium Zorg rond de pasgeborene

Zorg rond de pasgeborene

Pasgeborene

Aan de start van het nieuwe jaar nemen we deel aan het symposium Zorg rond de pasgeborene. We zien je graag op 29 januari 2018 in de ReeHorst te Ede!

Het symposium staat dit jaar in het teken van “Bij het begin beginnen”, namelijk de opvang van de neonaat. Hét moment waar alles om draait en waar alles begint; de zorg en de samenwerking met verschillende disciplines en de ouders.

Je vind beldico BV op stand 33 in de RH New York - Vivaldi zaal.

Dit symposium is voor alle zorgprofessionals werkzaam met pasgeborenen. Gedurende dit symposium zullen best practices en nieuwe ontwikkelingen behandeld worden, maar ook zal er plaats zijn voor discussie omtrent onderwerpen als de gentle sectio, huid op huid na de geboorte en het geboorteplan. Niet alleen vanuit de ogen van de zorgprofessional, de verloskundige, de verpleegkundige, de gynaecoloog of de neonatoloog, maar ook de vader komt aan het woord. Allemaal met een andere kijk op dat cruciale moment van de geboorte.

De traditionele Truus Vanlier-prijs voor de meest innovatieve en prikkelende poster zal dit jaar worden uitgereikt door de naamgever van deze prijs.

Het symposium start om 8u45 en eindigt om 16u30. We hopen je daar te zien!

Interessante documenten

Het volledige programma van Zorg rond de pasgeborene.

De routebeschrijving naar de ReeHorst te Ede.

Standplaats beldico bv:

Beldico bv standplaats op Zorg rond de pasgeborene Ede