Borstvoeding is de beste start in het leven voor elk kind.

Borstvoeding is de beste start in het leven voor elk kind.

Het is Wereld Borstvoeding Week! Borstvoeding is de beste start in het leven voor elk kind en heeft lange termijn voordelen voor zowel moeder als kind.

Support mums to breastfeed anytime, anywhere

We kunnen allemaal moeders die borstvoeding geven altijd en overal ondersteunen. We kunnen ALLEMAAL helpen om de samenleving borstvoedingsvriendelijk te maken!

we can all make society breastfeeding-friendly

Hoewel borstvoeding natuurlijk is, toch kan het enige tijd duren om aan te leren. Het helpt dus echt om doorlopende ondersteuning te krijgen van familie, vrienden en gezondheidswerkers. Dit zorgt ervoor dat de moeder kan rusten en vrij borstvoeding kan geven zonder onderbrekingen.

breastfeeding: what mums can do

Vroege start van borstvoeding, binnen 1 uur na de geboorte, beschermt pasgeborenen tegen het verwerven van infecties. Borstvoeding redt levens!

breast feeding support health workers

Hoewel borstvoeding natuurlijk is, toch kan het enige tijd duren om aan te leren en het helpt echt om doorlopende ondersteuning van gezondheidswerkers of collega-counselors te krijgen.

Breastfeeding support

Borstvoeding is niet het werk van één vrouw. Het vereist aanmoediging en steun van de hele gemeenschap van de moeder, inclusief familie, vrienden, zorgverleners, werkgevers, beleidsmakers en meer.

Partners hebben een belangrijke rol te spelen bij de ondersteuning van moeders die borstvoeding geven. Ze kunnen verantwoordelijkheid nemen rond het huishouden en op andere manieren voor de baby zorgen om de stress van de moeder te verminderen.

Breastfeeding support: what dads can do

Iedereen kan een rol spelen bij de ondersteuning van moeders die borstvoeding geven, inclusief werkgevers.

Breastfeeding: what employers can do

Veel moeders die weer aan het werk gaan, stoppen gedeeltelijk of geheel met borstvoeding vanwege onvoldoende tijd en plaats om borstvoeding te geven, om melk af te kolven en te bewaren. U kunt moeders ondersteunen om op het werk borstvoeding te geven, door de gelegenheid te geven om moedermelk af te kolven en te bewaren binnen de arbeidsomstandigheden of faciliteiten.

Ondersteuning van borstvoeding op de werkplek maakt het verschil voor werkende ouders. Dit is hoe collega's borstvoeding kunnen ondersteunen.

breastfeedign and work: co-workers

We kunnen allemaal moeders die borstvoeding geven altijd en overal ondersteunen, ook op de werkplek. Ontdek wat vakbonden kunnen doen.

breastfeeding at work: what trade unions can do

Het ondersteunen van borstvoeding is een van de beste investeringen die landen kunnen maken voor de gezondheid van hun burgers. Dit is wat wetgevers kunnen doen..

breastfeeding at work: what law makers can do