Wie zijn wij

BELDICO BV

Beldico BV werd opgericht in 2004 en is een dochtermaatschappij van International Medical Products in Brussel, België. Dankzij onze ervaring zowel in de ziekenhuis- als laboratoriumwereld bieden wij een uitgelezen productgamma en optimale concepten voor verscheidene domeinen aan; kraamafdeling, neonatologie, diagnostica, virologie, bacteriologie en immunologie.
Op dit ogenblik bestaat het productgamma van Beldico BV uit producten en concepten die door zijn zusterbedrijf Beldico in België worden vervaardigd en verdeeld tevens - in samenwerking met de andere leden van Beldico Group - technologieën die het resultaat zijn van strategische partnerships met leidende internationale leveranciers van medische hulpmiddelen en laboratoriumuitrustingen.

Ziekenhuis- en laboratoriumapparatuur

Beldico BV biedt een verscheidenheid aan apparatuur en hoogwaardige medische hulpmiddelen voor verschillende segmenten in ziekenhuizen en laboratoria.

Geen compromissen over veiligheid en kwaliteit

Bij Beldico BV verzekeren wij de veiligheid en kwaliteit van onze producten door de implementatie van een breed scala aan managementsystemen.

Certificaten

We zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd. Deze norm verstrekt kwaliteitsmanagementsystemen die voldoen aan internationale regulaties.

Wat we doen

Beldico BV is een leverancier van medische apparatuur voor ziekenhuis- en laboratoriagebruik.
  • Materniteit

  • Neonatologie

  • Diagnostica

  • Virologie

  • Bacteriologie

  • Immunologie